MKAL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, HAYAT BİLGİSİ TECRÜBESİ İÇİN GENÇ BEYİNLERLE BULUŞTU. ON DÖRT SINIFA, ONDÖRT TECRÜBELİ MİSAFİR OLDU.

MKAL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, HAYAT BİLGİSİ TECRÜBESİ İÇİN GENÇ BEYİNLERLE BULUŞTU. ON DÖRT SINIFA, ONDÖRT TECRÜBELİ MİSAFİR OLDU.

Bir ilki gerçekleştiren MKAL. Anadolu Lisesi Öğrencileri 14 sınıfta; İlçemizde mesleğinde başarılı olmuş, tecrübe kazanmış, veya öğrenciliğinde başarılı olup,güzel okullarda okuyarak seçkin, değişik mesleklere sahip olmuş 14 tecrübeli büyüğününden; hayat tecrübesini, evvela anne Babasına, büyüklerine, kendisine, insana, mesleğine ve öğrenci olarak her zaman Öğretmenlerine, çalıştığı derslerine saygı duymalarını, saygı duyarlarsa seveceklerini ve başarılı olacaklarını öğrendiler

Mustafa Korkmaz Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen Büyüklere Saygı” konulu değerler eğitimi çalışmaları kapsamında  on dört sınıfa on dört tecrübe misafir oldu.   Okul Müdürü Muhammed KARATAŞ okul  öğretmenleri Esra SANSAR ve Merve AVCU tarafından ilçemizde ikamet eden çeşitli meslek gruplarına mensup ilçemizin tanınmış simaları okula davet edilerek  öğrencilerle buluşturulmuştur. Her Sınıfa misafir olan  meslek mensupları, öğrencilerin  geleceğe dönük hayallerinde yol gösterici olması amacıyla tecrübe ve yaşam deneyimlerini öğrencilerle paylaşmışlardır.

Mustafa KORKMAZ        Eczacı Okul Kurucusu

Zühal YARMA                  Eczacı

Ömer KOPUK                   Emekli Din Görevlisi

Ramazan DUR                  Emk D.bey Gaziler Drn. Bşk.

Mustafa Sırrı ACAR          Öğretmen evi Müdürü

Kemal CEYLAN               Emekli öğretmen

Şahin GÜNDOĞAN         Emekli Öğretmen

Ali Osman YELLİCE       Emekli

Osman BILDIR                Emekli öğretmen –Avukat

Ayşe YELLİCE                 Avukat

Halil ERKEK                   Emekli  DUFAD Başkanı

Necati SEÇAL                  Emekli

Tolga SANSAR                İngilizce öğretmeni

Mustafa Korkmaz Anadolu lisesinde, On dört sınıfa Misafir olan katılımcılar memnuniyetlerini dile getirerek  bu tür etkinliklerin   okullarımızda daha da yaygınlaştırılması gerektiğini belirterek okul idaresine ve Mustafa Korkmaz Anadolu Lisesi Öğretmenlerine teşekkür etmişlerdir.
sam_9889  sam_9883     sam_9876  sam_9874  sam_9872     sam_9867  sam_9865  sam_9863  sam_9861   sam_9857 sam_9856   sam_9852 sam_9851   sam_9848 sam_9843 sam_9842 sam_9840

mehmet yarma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.