TERÖRÜN, HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ!

TERÖRÜN, HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ!

NEDEN BU HALE GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜP, MİLLET OLARAK BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ.
2016 Yılında yaşanan terör olaylarından sonra, Aralık ayındaki, İstanbul(Beşiktaş) ve Kayseri’deki hain terör saldırılarının ardından 2017 yılına taze bir başlangıç ile girmeyi ümit ederken, yılbaşı gecesinin ilk saatlerindeki hain saldırı hepimizin ümitlerini kırdı. Ve biz bu hale nasıl ve neden geldik sorularını aklımıza getirdi.Yeni yılda, yeni umutlarımız vardı… 2017nın barış ve kardeşlik duygusunun egemen olacağı bir yıl olmasını diliyorduk. Fakat… Daha ilk saatlerde bu umutlar bir anda yok oldu! Millet olarak inşaallah güzel günler görürüz.
İstanbul Ortaköy’deki Reina gece kulübüne, hunharca, kahpece ve alçakça yapılan terör saldırısında ve İzmir saldırısında, yeni yıla mutluluk içinde girmeyi amaçlayan masum İnsanlara ölüm yağdırıldı.
Bu ne vahşettir! Bu ne kalleşliktir!
Bunu yapanlar insan da olamaz, hayvan da… Çünkü hayvanların bile bir asaleti, vicdanı vardır. Teröristlerin ise, dini. imanı, vicdanı, hiçbir şeyi yok. Onlar, topluma habis urlar gibi musallat olan cehennem zebanisi yaratıklardır. Terörist kafadan her türlü alçaklık beklenir.
Kalleşlik, hainlik, kahpelik onların damarlarına işlemiştir.
39 kişinin katilinin Orta Asyalı bir Uygur olduğu anlaşıldı. Bazıları “Uygur Türkü” diyorlar ona, ama “Türk” adı ona yakışmıyor. Türk mert olur, yiğit olur. savunmasız insanları kalleşçe, haince öldürmez. şerefsiz herif, iki ay önce karısı ve iki çocuğu ile Türkiye’ye gelmiş…Caninin fotoğrafları var, kimliği biliniyor. Ailesi ve temas ettiği 12 kişi gözaltında… Onu canlı ele geçirip, konuşturmak, arkasında hangi karanlık güçler var, Kalaşnikof silahı, çelik çekirdekli mermileri ve bombaları Türkiye de nereden, nasıl ve kimlerden sağladığını öğrenmek gerek.7 dakikada 6 şarjör değiştirip, 180 mermi atan katilin, çok iyi silah eğitimi aldığı, hızlı atışta tecrübeli olduğu, masum insanlara ateş etme konusunda gözlerini kan bürüdüğü ve daha önce de mutlaka birçok insan öldürmüş olduğu belli…”İdam” fikri hiç hoşuma gitmez ama bu tür insanları ve teröristleri ibret olsun diye asmak gerekiyor! iyi temennilerimiz havaya gitti, birlik ve sevgi duyguları acımasızca kurşunlandı.Saldırının, amacı, ülkede güven ve sevgiyi sarsmak, birlik ve beraberliği yok etmek olduğu kesindir! İçimiz kan ağlarken şunu da sormadan edemiyoruz: Allah korusun,Ülkemizi,suriye’ye, ırak’ a, eski beyrut’a, Eski Yogoslavya’ya mı? benzetmek istiyorlar.
Bu ve bunun gibi tüm olayların sorumluları nerede?
Mehmet Yarma

mehmet yarma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.