DURSUNBEY’Lİ SGK İL MÜDÜRÜNE, BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ZİYARET

DURSUNBEY’Lİ SGK İL MÜDÜRÜNE, BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ZİYARET

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, SGK İl müdürlüğüne atanan eski Dursunbey SGK Müdürü Şeref Karaca’yı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy SGK İl Müdürü Şeref Karaca’yı makamında ziyaret ettiler. Daha önce Dursunbey SGK ilçe Müdürü olan Şeref Karaca’ya yeni görevinde başarı dileyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbeyli hemşehrileri Şeref Karaca’nın il müdürlüğüne atanmasından guru duyduklarını ifade etti.
Dursunbey’de görev aldığı dönemlerde de başarılı bir grafik çizen Şeref Karaca’nın bu görevi layıkı ile yürüteceğini belirten Başkan Bahçavan, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleymak Aksoy’u da Karaca ile tanıştırdı. Konuklarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Şeref Karaca ise bu nazik ziyaretten dolayı her iki Belediye Başkanına da teşekkür etti. Dursunbey’de çalıştığı dönemde kendilerine her daim destek olan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı İlçede yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür eden Karaca, Dursunbey’de ki çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

mehmet yarma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.